Ontdek de visie van Luc Binst in onderstaande video

PLAY

Vier verschillende Binst signaturen

Voor het interieur heeft Binst Architects vier signaturen ontworpen die naadloos aansluiten op de schil van het gebouw.

Hoge leefruimtes, hoogwaardige materialen, high-end comfort. Alles ademt verfijning, getuigt van oog voor details. Uw exclusieve afwerking in een inclusieve prijs ontzorgt u over de hele lijn. Weg keuzestress. Weg tijdverlies. Weg kopzorgen. Welkom woongeluk.

Welke signatuur ook uw voorkeur heeft, het is een privilege om erin te wonen. De basis is dezelfde: royale ruimtes, XL-ramen, gulle lichtinval, en ruime terrassen met een jaloersmakend panorama op de omgeving. Het verschil zit hem in de details. Coole of warme tinten in de hoofdrol. Subtiele of sprekende accenten. Volumineuze of slanke elementen. U moet het zien en voelen om te ontdekken wat bij u past.

Op het kantoor van Vooruitzicht kan u alle signaturen ontdekken, met stalen die u een uitstekend beeld van de afwerking geven.

BINST ARCHITECTS

Luc Binst staat aan het roer van het gerenommeerde Binst Architects dat al meer dan 50 jaar een stempel drukt op stedelijke architectuur met markante gebouwen. Het portfolio is groot en divers, maar de kenmerkende visie sijpelt overal in door.

Binst Architects ziet het als hun dagelijkse taak om urbane ideeën en architectuur breed te sensibiliseren als medium naar de moderne maatschappij. Meer en meer verweven de dingen om ons heen zich en staat beleving centraal! Binst Architects wenst die graad van beleving vanaf het prille begin, mee vorm te geven en uit te stralen.

Binst Architects streeft naar een architectuur die zich dagelijks veruitwendigt onder de noemer van ‘abstract expressionisme’, gekenmerkt door een gezond evenwicht tussen intelligente ingetogenheid en een beheerste expressie! Kortom, een ‘positieve architectuur’, van slimme plannen tot relevante iconische landmarks met een grote eigenheid zoals AZUR.

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?